Karikessieraden

Op welke leeftijd kun je een boot huren?

We kunnen ons rijbewijs te krijgen op 14, maar voor toestemming om een boot te besturen, zal het 16 jaar. Toch zijn er huurboten dat hoefde niet toelaat een schipper. Laten we eens kijken wat de wet zegt!

Op welke leeftijd kun je een boot te rijden?

We kunnen de controle van de raad van bestuur heeft op 16, de bestuurder kaart zal worden afgegeven door de school waar je training besteed. Er zijn online cursussen, maar ook afhankelijk van de aard van de boot naar boord. Als er een motorboot, is het belangrijk om te verhuizen naar een intensieve training aan een gespecialiseerde school, maar je kunt het hebben voor onze zestiende jaar. Om meer specifiek te zijn, kan een 12 jaar oude kind toestemming om een boot van 10 pk, vervolgens aan boord tot en met 16, zal het al een boot van meer dan 40 HP zijn.

Op welke leeftijd kan reizen met de boot?

Het is ook 16 jaar dat tieners een boot afzonderlijk kunt huren, maar het is altijd verstandig om het type boot, met name de kant van de vergunning te kiezen. Het is ook een vraag die ouders vragen en ze echt gekweld bij de gedachte. Als een 16-jarige tieners een boot kunt huren voor zijn ontdekkingsreis, een 6 maanden oude baby in staat is om een boot te nemen, op voorwaarde dat zijn moeder zit vast aan het. Ongeveer 10 jaar, kinderen zijn ouderlijk toezicht wanneer ze reizen met de boot, maar op 12, is het enigszins verantwoordelijk voor ons en kunnen we zelfs al onze hut voor ons.

Nu zijn er wetten voor de verhuur van boten en gemiddeld, het moet niet langer duren dan 24 uur, tenzij het is een reis met de familie.