Karikessieraden

Kamperen in de Franse Drôme

Drome

Door de invloeden van de Provence en die van Vercors, heeft Drôme een natuurlijke omgeving van schoonheid.

Geniet van de voordelen van deze verkwikkende natuur tijdens uw Camping Drome Frankrijk. Atleten zullen profiteren door het huren van een kano aan de oevers van de rivier. De Drôme, de laatste wilde rivier van de Alpen, laat u het departement onder zijn beste hoek ontdekken. Camping in de Drôme (26)
Voor degenen die de voorkeur geven aan het vasteland, is er meer dan 5000 km bewegwijzerd pad ontwikkeld in het departement. U wordt verwend met een keuze voor uw wandelingen! Doe nieuwe energie op in een rauwe, maagdelijke natuur in het grote regionale natuurpark Vercors. Adem een ​​frisse wind in deze enorme uitgestrektheid van bewaarde ruimtes.

De steden van Drôme

De Drôme blijft een ruimte van contrasten, zowel wild als gevormd door de mens. Ontdek de stad Montélimar, bekend als de Porte du Soleil. U zult gecharmeerd zijn door de oude voetgangersgebieden.

Verder naar het noorden heeft de stad Crest de hoogste kerker van Frankrijk. Een van de meest begeerde activiteiten, de krokodillenboerderij Pierrelatte staat op de eerste plaats van de meest bezochte sites in het departement. Merk op dat een omweg naar het Ideal Palais du Facteur Cheval in Hauterives essentieel is.

Een vleugje muziek blaast op de Drôme. Het hele jaar door wordt de afdeling wakker met muziek. Tijdens uw vakantie op camping Drome Frankrijk resoneren de kastelen voluten van klassieke muziek of zang of jazz, zoals tijdens het festival Jazz en Drome.

Je wordt overwonnen door alle facetten van de Drôme. Natuurlijk, dynamisch, cultureel en sereen, het verheugt alle smaken en alle leeftijden.

Blog

  1. 28 Juin 2020Kies de boot van uw keuze @ Samboat.nl3923