Karikessieraden

Neergestreken hut Auvergne

Nog een reden om te gaan kamperen in de Auvergne! Als u een van die mensen bent die de kampeervakanties beu bent omdat u alle campings in Frankrijk al hebt bezocht, is dit een reden waarom u misschien meer wilt doen! Door cosycamp te kiezen als uw verblijfsstructuur, zult u zich niet alleen op een camping vestigen, maar u zult zich ook vestigen in een structuur van luxe die genoeg gewild is om in een hooggelegen hut te wonen, wat een geweldige ervaring zal zijn om te weten hoe je overwint het idee om aan een boom te leven.

De bijzonderheid met Cosycamp

Als we allemaal het idee in gedachten hebben dat we ons op camp absoluut moeten overgeven aan activiteiten die ons nog meer uitputten, weet dan dat u bij cosycamp in het middelpunt van de belangstelling staat. Deze camping, die u een zeer aangenaam verblijf garandeert, biedt u ook de mogelijkheid om over uw welzijn te waken via de spa of de hamam. Zowel in de spa's als in de hammams nemen we stoombaden en hydrische massages gegeven door professionals met essentiële oliën voor de verzorging. Ook de geleverde cateringservice is een kwaliteitsservice omdat u hiermee de beste gerechten kunt proeven die lokaal zijn geproduceerd maar ook geïmporteerd.

Het terrein van de camping

In dit prachtige luchthotel zullen velen zich willen vestigen op een locatie waar ze gewoon onder de sterren kunnen slapen. Maar er is ook de mogelijkheid om in stacaravans te wonen zonder de hooggelegen hutten te vergeten. Als je deze bestemming hebt gekozen, kun je slapen en al een boomhut overnachting Frankrijk huren door een van de gegeven links te volgen. Originaliteit gecorreleerd met grote luxe, dat is wat u wordt aangeboden tijdens dit ongewone verblijf in de Auvergne.

Aankoop en verhuur

  1. 23 Sept. 2022La Drome: onze favoriete dorpen!768
  2. 5 Oct. 2021DE 3 BESTE CAMPINGS IN ANNECY5426
  3. 16 Janv. 2020Camping Les Plans in de Gard2673
  4. 19 Déc. 2019Vogüé: dit kleine stadje waar kamperen goed is1550
  5. 8 Sept. 2019Mit welchen Mitteln können Sie eine Yacht mieten?2238
  6. 23 Mai 2019We hebben voor u het jachtcharter in Kroatië getest2669
  7. 6 Mars 2019In Kroatien ist es möglich, in wenigen Stunden eine Yacht zu mieten2016