Karikessieraden

Camping Les Plans in de Gard

Aarzel niet om voor uw volgende reis naar Gard, Anduze of Cevennen op de camping Cevennes Les Plans te verblijven. De laatste bevindt zich in de buurt van Anduze. Het is een driesterrencamping die u tussen mei en september kan verwelkomen. Gelegen in de Gard, verwelkomt de camping Gard les Plans u in een panoramische omgeving die een ansichtkaart waardig is en kunt u onvergetelijke vakanties doorbrengen. Of u hier komt om te ontspannen, te genieten van een breed scala aan sportieve activiteiten die u met familie of vrienden kunt doen, u zult niet teleurgesteld worden.

Een breed scala aan accommodaties

Het departement Gard beschermt in meer dan driehonderd steden, waaronder Nîmes, Alès, Blandas, Vabres, enz. Je zult het voorrecht hebben, terwijl je in het laatste blijft, de wonderen te ontdekken die elk van hen verbergt.

Er is geen tekort aan accommodatie in deze regio van Frankrijk. Kamperen is echter het beste alternatief voor een geweldige vakantie terwijl u uw besparingen optimaliseert. Gelukkig voor u biedt de camping Gard les Plans u hun huuraccommodatie, inclusief stacaravans voor twee tot vijf personen, bungalows, huisjes of hun schaduwrijke plaatsen vlakbij de rivier of de zwembaden. Of u nu met de camper, caravan komt of in uw tenten wilt verblijven, u heeft op alle plaatsen een ruime keuze. Merk op dat de verplichte parkeerplaats buiten volledig gratis is.

U kunt dan de accommodatie van uw keuze vinden op basis van uw budget en uw behoeften.

Profiteer van onze aquatische ruimtes

Op camping Les Plans in de Gard profiteert u van prachtige waterplekken die een driesterrencamping waardig zijn. Voor een verblijf in de zon is er niets beter dan zonnebaden bij het zwembad terwijl u geniet van de glijbanen. Camping Gard Les Plans ligt op een paar meter van het nationale park van de Cevennen en biedt u een privéstrand.

Activiteiten en entertainment

Tijdens de opening van de camping in Cevennen, kunt u genieten van een maximum aan activiteiten en entertainment, perfect geschikt voor het hele gezin. Of het nu gigantische trampolines, schommelspellen, thema-avonden, karaoke, zwemmen, minigolf en meer zijn. Deze zijn bij uitstek geschikt voor uw leeftijd.

Diensten van Camping Plans

De Anduze-camping biedt een kwaliteitsservice die u rust en totale rust garandeert. Een speeltuin is beschikbaar voor uw kinderen, evenals een miniclub. Een mini-markt is ook beschikbaar om te winkelen. Houd er rekening mee dat u ook na uw wandelingen in het park in het restaurant van de camping kunt genieten van een goede maaltijd, op het schaduwrijke terras of in de grote kamer. De laatste biedt traditionele gerechten en Cevennen ideaal voor liefhebbers van culinaire ontdekkingen. De ijsbar is ook elke dag geopend van 08.00 uur tot 01.00 uur. Aarzel niet om onze houtgestookte pizza's ter plaatse te proeven of om mee te nemen.

Aankoop en verhuur

  1. 23 Sept. 2022La Drome: onze favoriete dorpen!770
  2. 5 Oct. 2021DE 3 BESTE CAMPINGS IN ANNECY5427
  3. 12 Janv. 2021Neergestreken hut Auvergne14750
  4. 19 Déc. 2019Vogüé: dit kleine stadje waar kamperen goed is1551
  5. 8 Sept. 2019Mit welchen Mitteln können Sie eine Yacht mieten?2239
  6. 23 Mai 2019We hebben voor u het jachtcharter in Kroatië getest2670
  7. 6 Mars 2019In Kroatien ist es möglich, in wenigen Stunden eine Yacht zu mieten2017